Rólunk

Szervezetünk 2003 őszén kezdte meg működését, segítő tevékenységét.

Küldetésünk a szociális helyzetük valamint vallási és etnikai hovatartozásuk, betegségük miatt hátrányos helyzetű, valamint a társadalom perifériájára szorult emberek segítése. Ezen kívül erkölcsi és anyagi támogatása - azaz egészségmegőrző, betegségmegelőző, egészségügyi rehabilitációs, szociális, családsegítő tevékenység végzése, valamint ezen a területen tudományos kutató és oktató tevékenység kifejtése.

Az Új Világ Egyesület több gyermekprogram lebonyolításán keresztül segíti elő a hatékony integrálást. Ennek megfelelően információs irodát is üzemeltetünk, ahova bárki, bármilyen kéréssel fordulhat hozzánk. (ösztöndíjak felkutatása, kérelmek megírása, lakáspályázatok, tartozás csökkentő információk, tanácsadás, családgondozás, stb)

Kiemelten kezeljük a gyermek és ifjúsági programok szervezését. Kulturális tevékenységet folytatunk és munkánk során segítjük a kisebbségek beilleszkedését a társadalomba. Szakmai, kulturális, tudományos és ismeretterjesztő rendezvényekkel, jótékony célú akciókkal, a film, a zene, valamint az írott és elektronikus média eszközeivel is segítjük a hátányokkal küzdőket.

Az oldal története

Itt add meg a weboldalad történetét és hogy miért hoztad létre. A fontos lépések és közreműködő emberek is érdemelnek egy említést.